WimaX-borrel op vrijdag 17 mei vanaf 16:00 uur

WimaX-borrel op vrijdag 17 mei vanaf 16:00 uur

Het is deze maand al weer 20 jaar geleden dat WIMAX (en voorloper) werd opgericht en dat willen wij graag met onze relaties vieren met een hapje en een drankje op ons bedrijfsadres: Johan van Hasseltweg 64 te Amsterdam.

Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat u in ons heeft en vinden het ook fijn om voor u te werken en met raad en daad bij te staan.

Wij verzoeken u bij Frieda (frieda@wimax.nl) kenbaar te maken of je erbij aanwezig kunt zijn, zodat we voldoende hapjes en drankjes kunnen inslaan.

Tevens zal onze nieuwe website vanaf die datum in de lucht zijn en willen wij dit jubileum vieren met een kickoff van een leuke Nieuwe Klanten Actie. Ook zullen wij in de toekomst relaties gaan informeren met de Social Media te weten Twitter, Facebook en LinkedIn.

Elke bestaande relatie die een prospect (ondernemer) aanbrengt en die ook  een nieuwe klant van WIMAX wordt, willen wij graag belonen met een Samsung Tablet of een IPad mini. Deze actie loopt tot 1 augustus 2013.)

Wij hopen u en ook nieuwe relaties te verwelkomen en uiteraard samen een gezellige borrel te hebben op 17 mei 2013. U bent van harte welkom vanaf 16:00.

Wij verheugen ons op uw komst.

Tot dan !

tech-admin

Geef een reactie